måndag 22 december 2008

Måndag

Villken historia på våran lilla spakryssning haha :)

Vi tog tåget till Sthlm när vi kom dit så höll vi på att dö av hunger så köpte oss Hamburgare på T centralen då var kl fem & Erika började bli stressade för båten skulle gå kl 6, men mamma & amelie sa att "vi hinner" när vi var mätta så tar vi tunnelbannan till slussen & går åt helt fel håll så går världen omväg ner till vattnet, sen ser man båten & vi hade god tid på oss. Men sen hittade vi inte "vägen" till båten så vi började irrarunt överallt, men tillslut så kommer vi Äntligen fram. & då frågar mamma oss om man får ta med sig vin in på båten hon hade med sig en egen vin flaska jag blev tveksam sen såg vi att dom kollade väskorna.. Så vi gick in på toan & hallasade i oss halva vin flaskan sen var vi tvungna & gå så vi skulle komma med. Vi chansade på att ha flaskan med oss iaf. & det gick ju hur bra som hellst fast dom framför oss var tvungna att hälla ut sitt ;)

På kvällen så badade vi bullbad & bastade hur skönt som helst & drack många goda drinkar & bara njöt :)
På sånahär båtar har dom såklart dansband band som spelar så vi gick & kollade på dom åh det var massa som var uppe & dansade (pansionärer) När vi satt där & amelie gick åh beställde drink så kommer det två äldre killar & sätter sig vid mamma & mig, ena killen började prata med mamma sen var dom uppe på dansgolvet & dansade :o var lite roligt att se mamma dansa haha men mamma fick säga till han några ggr så då gick han

Sen hade dom "Disco" som dom kallade det,, dit gick vi & dansade hela natten lång sjukt kul :)
På morogonen fick man en super gå buffé frukost & till de fick man champange & kände att det var inte det första man ville dricka på morgonen haha

Hela dagen har vi bara legat under sjukt stora lampor som är jätte varma (ska kännass som solen) sjukt skönt iaf! sen baddade vi bubbelbad igen fast ute hur coolt som helst :)
& till sists fick vi helkroppsmassage. Jag har aldrig fått såndär massage förr, men det var ju hur skönt som helst (måste ni pröva )
Jätte mysig liten resa, måste göras igen :)


Imorogn blir det stan hela dan & inhandla dom sista julklapparna
Snart är det jul :D


E

Inga kommentarer: